Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ήδη ανακοινώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν την επιθυμία του να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν
«Θέλω να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα ανανεώσω» είπε ο Γάλλος επιθετικός στον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”.
Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός συναντήθηκε με τον Αλ Κελαϊφί για να εκφράσει την πρόθεσή του να φύγει από τη γαλλική πρωτεύουσα αυτή τη σεζόν, υπενθυμίζοντας -σύμφωνα με τους Times- ότι το 2017, κατά την άφιξή του από την Μονακό, υπήρξε συμφωνία που δεν θα εμπόδιζε πιθανή αποχώρηση στο μέλλον.
Μια συνάντηση που δεν αλλάζει τα σχέδια της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει και αναλαμβάνει τον κίνδυνο να τον «χάσει» δωρεάν, το 2022.
Έτσι ο παίκτης, παρά την επιθυμία του, δεν θα πάει σε «πόλεμο», αλλά θα περιμένει να ενταχθεί ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2022, προκειμένου να γίνει ηγέτης της.
- Τεντόγλου: «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη εμπειρία στον αγωνιστικό μου βίο»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συμβουλές για τους νεαρούς αθλητές του Παναθηναϊκού
- Βραδιά ερευνητή στην Ελληνογερμανική Αγωγή: Ένα μοναδικό ταξίδι στο σύμπαν
- Εντυπωσιακή αρχή για τον Ατρόμητο στο Κύπελλο
- Μαρκογιαννάκη για Λοβέρδο: Η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για εκλογές το 2027, αλλά ξεκίνησε ήδη τις εκλογικές λίστες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr