Ο Τσάβι και η Μπαρτσελόνα σχεδιάζουν την κοινή πορεία τους με το επόμενο στοίχημα να είναι πλέον η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.
Ο 41χρονος τεχνικός ήδη έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της «Μπάρτσα», Ζοάν Λαπόρτα, για τα μεταγραφικά σχέδια του. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ισπανός κόουτς έχει ζητήσει από τον Λαπόρτα σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα την επόμενη σεζόν.
Ο Λαπόρτα είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τα αιτήματα του νεαρού κόουτς και ξεκαθάρισε πως «το καλοκαίρι θα προχωρήσουμε σε τέσσερις τουλάχιστον μεταγραφές», μιλώντας σχετικά στο «El Periodico».
Στη λίστα του Τσάβι είναι τα ονόματα των Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Φρανκ Κεσί (Μίλαν) και Νουσαϊρ Μαζράουϊ (Αγιαξ), με τους τρεις πρώτους να έχουν ήδη συμφωνήσει.
Δείτε επίσης: Σαμοντούροβ: «Να γίνω καλύτερος παίκτης»
- Σημαντική αύξηση του προϋπολογισμού για το πρόγραμμα ‘Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα’
- Βρετανία: Τραυματισμοί από εκτροχιασμό τρένου στη βορειοδυτική Αγγλία
- Νέο υποβρύχιο αξιοθέατο στον Δήμο Δελφών
- Ο Μόντσου θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στην ΑΕΛ
- Η έναρξη του έργου STEROPE για την παραγωγή καθαρών καυσίμων στην αεροπορία και τη ναυτιλία
![]()
