Ο Ραφαέλ Λεάο είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την Μίλαν, καθώς είναι βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι και βασικό στέλεχος στην επιθετική του γραμμή.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Corriere Dello Sport», η Τότεναμ προσέγγισε τη Μίλαν για τον 22χρονο Πορτογάλο επιθετικό, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.
Ο ίδιος ο Λεάο ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στο Μιλάνο για αρκετά ακόμη χρόνια: «Είμαι ευτυχισμένος στο Μιλάνο και θέλω να γράψω ιστορία με τη φανέλα της Μίλαν τα επόμενα χρόνια. Ο ατζέντης μου είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας μας.»
Δείτε επίσης: Συμφωνία Κρίστενσεν με την Μπαρτσελόνα
- Επένδυση 700 εκατ. δολ. από Τραμπ στη βιομηχανία του άνθρακα: Νέες μονάδες και υποδομές
- METRO AEBE: Πράσινες πρωτοβουλίες για βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα
- Θεσσαλονίκη: Βίαζε και ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους – Κάθειρξη 17 ετών σε 40χρονο
- Ανατροπή στο Χόλιγουντ: Ο Μάρτιν Σκορσέζε συνεργάζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία
![]()

