Συνάντηση με τους διαιτητές της Εύβοιας και της Αττικής είχε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος παρουσίασε τον Χρήστο Χριστοδούλου.
«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν.
Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας», τόνισε ο Λιόλιος.
Ενώ ο Χρήστος Χριστοδούλου ανέφερε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».
Δείτε επίσης: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέκτησε τον Φαρίντ
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγό εξετράπη και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Καταστροφικά πλήγματα: τέσσερις νεκροί και 87 τραυματίες από ιρανικές επιθέσεις στο Ισραήλ
- Ρόδος: Τραγικός πνιγμός τρίχρονου κοριτσιού σε πισίνα χωρίς ναυαγοσώστη
- Καιρός Θεσσαλονίκη: Καθαρός ουρανός και υψηλές θερμοκρασίες – Μέχρι πού θα φτάσουν
- Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στις τιμές καυσίμων από τη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr