Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΠΑΟΚ καθώς σήμερα στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν κανονικά οι Ελ Καντουρί και Βαρέλα.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε προπονήσεις χωρίς τους Διεθνείς, ωστόσο τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Λουτσέσκου καθώς είδες τους Ελ Καντουρί και Βαρέλα να επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Ακόμη όπως έγινε γνωστό αύριο επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Άνχελ Κρέσπο, που επίσης είναι σε προχωρημένο στάδιο αποκατάστασης.
Ο μόνος που παραμένει στα πιτς είναι ο Ισλανδός Ίνγκε Ίνγκασον, ο οποίος πληρώνει την θυσία του στα περυσινά play Off όπου και έπαιζε με πρόβλημα στο γόνατο.
Δείτε επίσης: Δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη η Ζενίτ
- Δένδιας στη ΔΕΘ: Η Ατζέντα 2030, οι αμυντικές επενδύσεις και η στρατιωτική οικογένεια
- Φωτιά στην Τανάγρα μετά την πτώση του Phantom σε αεροπορική επίδειξη
- ΔΕΘ: ο Χρυσοχοΐδης μιλά για μια πιο σύγχρονη και αποτελεσματική ΕΛ.ΑΣ.
- Καραλής και Τεντόγλου στο επίκεντρο: το ΟΑΚΑ συγχαίρει για τις μεγάλες επιτυχίες στις Βρυξέλλες
- Αλλαγή πολιτικής ζητά ο Κ. Τσουκαλάς: Εντολή διακυβέρνησης από τους πολίτες για ΠΑΣΟΚ και προοδευτική πορεία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
