Με φόρα ξεκίνησε η Εσπανιόλ, τριάρα στη Λεβάντε με πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Φερνάντεθ

Με φόρα ξεκίνησε η Εσπανιόλ, τριάρα στη Λεβάντε με πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Φερνάντεθ

Με δύο γκολ του Ρομπέρτο Φερνάντεθ στο 5ο και στο 40ό λεπτό, η Εσπανιόλ μπήκε ιδανικά στη νέα σεζόν της LaLiga και υποχρέωσε τη Λεβάντε σε βαριά ήττα με 3-0. Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και πανηγύρισαν από νωρίς τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα.

Το τρίτο τέρμα της ομάδας του πέτυχε ο Άγγλος εξτρέμ Τίρφις Ντόλαν στο 80ό λεπτό, με τη Λεβάντε να μην καταφέρνει να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Σε ισοπαλία 2-2 έμειναν νωρίτερα την Κυριακή (16/8) οι Σανταντέρ και Βιγιαρεάλ.

Στο «Estadio El Sardinero», η γηπεδούχος Σανταντέρ πήρε προβάδισμα 2-0, με το εύστοχο πέναλτι του Αντρές Μαρτίν στο 21ο λεπτό και το γκολ του Σέρχιο Μαρτίνεθ στο 34΄.

Η αντίδραση της Βιγιαρεάλ όμως ήρθε πριν από το τέλος του α΄ μέρους. Ο Πάπε Γκεγέ μείωσε σε 2-1 στο 45΄ και ο Νίκολας Πέπε, ύστερα από ασίστ του Ζορζ Μικαουτατζε, έφερε το ματς στα ίσα στο 45+1΄, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρεμιέρας στη La Liga, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Αλαβές-Χετάφε 3-0

(73΄ Τενάλια, 90+1΄ Ντίαθ, 90+4΄ Ροντρίγκεθ)

Σεβίλη-Ράγιο Βαγεκάνο 2-1

(52` πεν. Γκουρίντι, 90`+7` πεν. Πέκε – 4` Γκαρσία)

Σανταντέρ-Βιγιαρεάλ 2-2

(21΄ πεν. Μαρτίν, 34΄ Μαρτίνεθ – 45΄ Γκεγέ, 45+1΄ Πέπε)

ΕσπανιόλΛεβάντε 3-0

(5΄, 40΄ Φερνάντεθ, 80΄ Ντόλαν)

Λα Κορούνια-Έλτσε 17/8

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα 19/8

Βαλένθια-Μπέτις 25/8

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 26/8

Θέλτα-Οσασούνα 27/8

Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 27/8

Ασπασία Βελονάκη

Πηγή Φωτό: EPA/Marta Perez

Loading

Play