Με προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει τη δουλειά στην Τούμπα

Με προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει τη δουλειά στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού της σεζόν, υποδεχόμενος τη Ντιναμό Κιέβου στην κατάμεστη Τούμπα για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League. Με το 3-2 του πρώτου αγώνα να του έχει δώσει προβάδισμα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει το τελευταίο βήμα για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι αναμένεται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, γνωρίζοντας ότι η Ντιναμό έχει την ποιότητα να απειλήσει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πάθος, η ένταση και η ώθηση της Τούμπας εκτιμάται ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μια αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι μια ακόμη πειστική εμφάνιση που θα «σφραγίσει» την πρόκριση στα προκριματικά και θα δώσει ιδανική αρχή στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Loading

Play