Τελείωσε η καραντίνα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ολοκλήρωσε τις πέντε μέρες καραντίνας στην βίλα του στο Τσέσαϊρ και σήμερα βρέθηκε με τον Σόλσκιερ.
Ο αρχηγός της Πορτογαλίας άφησε το συγκρότημα της χώρας του μετά την κίτρινη κάρτα που είδε στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία η οποία τον έθεσε εκτός αναμέτρησης με το Αζερμπαϊτζάν.
Ο ίδιος ο σύλλογος είχε ορίσει σαν «πρώτη» προπόνηση την Πέμπτη, ωστόσο κατέληξε να γίνει νωρίτερα και συγκεκριμένα σήμερα (7/9).
Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται το Σάββατο τη Νιούκαστλ αλλά ο Σόλσκιερ είναι σχεδόν απίθανο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση.
Δείτε επίσης: Ο Σάουθγκεϊτ «ανοικτός» σε Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια
- Σπορτινγκ: Ανατροπή στις καθυστερήσεις και νίκη επί της Ζιλ Βισέντε
- Χρυσός: Η μυστηριώδης προέλευση της δημιουργίας του
- Καραμολέγκος: Σημαντική στρατηγική κίνηση με την εξαγορά στη Ρουμανία από τον Όμιλο Grupo Bimbo
- Γάζα: Νέοι θάνατοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σύμφωνα με την παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας
- Εορτασμοί για την 80η επέτειο του τέλους του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr