Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε σε δημοσιογράφο μετά την ήττα της Ρόμα από την Ίντερ με 3-0
Ο Πορτογάλος ήταν έξαλλος με την ήττα και αποκρίθηκε σε έναν δημοσιογράφο με αγένεια: “Η δουλειά σας είναι πολύ ευκολότερη από τη δική μας και γι’ αυτό παίρνουμε περισσότερα λεφτά από εσάς”.
Στη συνέχεια ωστόσο, μίλησε για την ήττα της ομάδας του: “Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους στο σπίτι. Η Ίντερ είναι πιο δυνατή από εμάς σε κανονικές συνθήκες και αντικειμενικά είναι καλύτερη από εμάς. Την περασμένη σεζόν ήταν 29 βαθμούς μπροστά από τη Ρόμα. Σήμερα, με τραυματισμούς και αποκλεισμένους παίκτες, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο.
Οι επιθετικές μας δυνατότητες ήταν σχεδόν μηδενικές. Ήταν πολύ σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί θα είχαμε μόνο δύο ή τρεις ευκαιρίες. Είχαμε τρεις και δεν σκοράραμε. Όταν παίζεις με άμυνα δεν μπορείς να δεχθείς το πρώτο και το τρίτο γκολ. Απλώς δεν μπορείς”.
Δείτε επίσης: Ιμπραΐμοβιτς: «Στη Γιουνάιτεντ μου είχαν κρατήσει λεφτά για έναν χυμό»
- Σοκ στην Τανάγρα: Έρευνες για την πτώση του Phantom στο Athens Flying Week 2026
- Σοκ για Ελ Κααμπί: κάταγμα κνήμης και άμεσο χειρουργείο μετά το Ολυμπιακός-Βόλος
- Ψηφιακό άλμα σε δικαιοσύνη και κράτος: Φλωρίδης, Σκέρτσος, Κεφαλογιάννη για τη μετάβαση στην Ελλάδα 2030
- 90η ΔΕΘ: Τρίτη ημέρα στο OT FORUM με το βλέμμα στα μέτρα και την αποτίμηση
- Θεσσαλονίκη: Στο επίκεντρο η δυναμική του city break στη συνάντηση Καραμανλή με την Ένωση Ξενοδόχων
![]()
