Νέο μεταγραφικό σενάριο για την ΑΕΚ με Μπένι Μουκεντί

Νέο μεταγραφικό σενάριο για την ΑΕΚ με Μπένι Μουκεντί

Νέο μεταγραφικό σενάριο για την ΑΕΚ φέρνει στο προσκήνιο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος συνδέει την «Ένωση» με τον Μπένι Μουκεντί της Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει σε ανάρτησή του ότι ο 24χρονος Ανγκολέζος μέσος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, μετά την υπόθεση του Λόβρο Μάγερ, και αποκαλύπτει πως έχει ήδη γίνει η πρώτη προσέγγιση για την περίπτωσή του.

Ο Μουκεντί αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να καλύψει και άλλους ρόλους στον άξονα. Την περασμένη σεζόν είχε θετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, με τον Μάρκο Νίκολιτς να θέλει την προσθήκη ακόμη ενός χαφ, παρά την προχωρημένη υπόθεση του Λόβρο Μάγερ.

Loading

Play