Ο Ατρόμητος κινείται για τον Ντάνι Γκαρθία από τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτησή του. Ο 36χρονος Ισπανός μέσος, «παιδί» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την πειραϊκή ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στα δυτικά προάστια της Αθήνας.
Στον Ατρόμητο έψαχναν έναν έμπειρο χαφ για να δυναμώσουν τη μεσαία γραμμή και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Γκαρθία, ο οποίος δείχνει να μην βρίσκεται στο πλάνο του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ιμανόλ Αλγουαθίλ.
Τη φετινή σεζόν και όσο στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ο Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνι Γκαρθία είχε τρεις συμμετοχές, δύο με τη Ναϊμέχεν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τον Ιούνιο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2027.
Στον Ολυμπιακό κατέγραψε συνολικά 72 συμμετοχές, με ένα γκολ και δύο ασίστ. Παράλληλα, κατέκτησε το νταμπλ του 2025 και το Σούπερ Καπ του 2026, ενώ στο παλμαρέ του υπάρχουν ακόμη το Κύπελλο Ισπανίας το 2024 και το ισπανικό Σούπερ Καπ του 2021 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
![]()
