Με τους εσχάτως αποκτηθέντες Μπριν Ταϊρί και Τίμι Άλεν στη διάθεση του Γιούρι Ζντοντς, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να παραταχθεί την Κυριακή (14/12) στην Αθήνα για τη 10η αγωνιστική της Greek Basketball League, απέναντι στο Μαρούσι (13:00, ΕΡΤ2 Σπορ). Αμφότεροι οι Αμερικανοί συμμετείχαν και σήμερα στην προπόνηση που έκανε ο «Δικέφαλος», προσπαθώντας να αφομοιώσουν το ταχύτερο δυνατό την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.
Μέρος του προγράμματος «έβγαλε» και ο Στίβεν Μπράουν. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τελευταία, εξαιτίας του οποίου δεν χρησιμοποιήθηκε στο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Πριέβιντζα (10/12). Θα ακολουθήσει, ωστόσο, την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αύριο από τη Θεσσαλονίκη για την πρωτεύουσα.
Η προετοιμασία για τη μεθαυριανή αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα γίνει από τους «ασπρόμαυρους» το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
