Θα φανεί το πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του
Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση γιατί αποκόμισε τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να ξεχωρίσει μοιράζοντας δύο ασίστ. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματός του όμως στο δεύτερο γκολ, ένιωσε να πονάει με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως αλλαγή.
Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ήταν αρκετά έντονες και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει το πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, κάτι το οποίο θα φανεί εντός των επόμενων ωρών. Να αναφερθεί πως εάν τεθεί εκτός, τότε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο «τριφύλλι» που θα μπορεί να καλύψει το κενό του είναι ο Μακέντα.
Ο Ιταλός θυμίζουμε ότι μπήκε για λίγα λεπτά με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό.
Δείτε επίσης: Super League: Πρόστιμα σε Bόλο και Άρη για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό
- Τουρκία: Ιστορική συνάντηση Ερντογάν – Πασινιάν στην Κωνσταντινούπολη
- Ο Τραμπ εξετάζει την πιθανότητα αλλαγής γνώμης για την αποπομπή του Πάουελ
- Στη Μέση Ανατολή: Ο ρόλος των F-35 και οι τελευταίες εξελίξεις
- Η ευρωπαϊκή αγορά λογισμικού προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον
- Το κρίσιμο στοίχημα για τις αλυσίδες casual dining
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr