Θα φανεί το πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του
Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση γιατί αποκόμισε τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να ξεχωρίσει μοιράζοντας δύο ασίστ. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματός του όμως στο δεύτερο γκολ, ένιωσε να πονάει με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως αλλαγή.
Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ήταν αρκετά έντονες και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει το πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, κάτι το οποίο θα φανεί εντός των επόμενων ωρών. Να αναφερθεί πως εάν τεθεί εκτός, τότε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο «τριφύλλι» που θα μπορεί να καλύψει το κενό του είναι ο Μακέντα.
Ο Ιταλός θυμίζουμε ότι μπήκε για λίγα λεπτά με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό.
Δείτε επίσης: Super League: Πρόστιμα σε Bόλο και Άρη για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό
- Σοκ στην Ουκρανία: οι ρωσικές επιθέσεις γονάτισαν την οικονομία
- Σφοδρή διάψευση από τη Λιβύη για ουκρανικά χτυπήματα σε ρωσικά δεξαμενόπλοια
- Απειλή από επιθέσεις: Σχέδια για υπόγειες δεξαμενές καυσίμων στο νέο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- Καταιγιστικά πλάνα: ανεμοστρόβιλος και μεσοκυκλώνας καταγράφηκαν στη Μινεσότα
- Σκληρό χτύπημα των Χούθι: στρατιωτικό κομβόι δέχθηκε θανάσιμη ενέδρα [βίντεο]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
