Θα φανεί το πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του
Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση γιατί αποκόμισε τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να ξεχωρίσει μοιράζοντας δύο ασίστ. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματός του όμως στο δεύτερο γκολ, ένιωσε να πονάει με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως αλλαγή.
Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ήταν αρκετά έντονες και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει το πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, κάτι το οποίο θα φανεί εντός των επόμενων ωρών. Να αναφερθεί πως εάν τεθεί εκτός, τότε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο «τριφύλλι» που θα μπορεί να καλύψει το κενό του είναι ο Μακέντα.
Ο Ιταλός θυμίζουμε ότι μπήκε για λίγα λεπτά με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό.
Δείτε επίσης: Super League: Πρόστιμα σε Bόλο και Άρη για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό
- Σοβαρός τραυματισμός για τον Έρικ Γκαρσία
- Αίγυπτος: Πρόταση για παράδοση όπλων από μαχητές της Χαμάς στη Ράφα
- Εντοπισμός λευκού καρχαρία στα νερά της Καρπάθου – Βίντεο
- TITAN: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Vracs De L’Estuaire στη Γαλλία
- Ο Μιχάλης Πικραμένος στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Η ευθύνη για το κράτος δικαίου περνά από όλους μας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
