Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα είναι ο Ζοάν Σάστρε
Ο Ισπανός δεξιός μπακ που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαγιόρκα ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ
Αξιοσημείωτο είναι πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποχρεωτική οψιον αγοράς αν φτάσει το 60% συμμετοχών στους αγώνες του Δικέφαλου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε από τη Μαγιόρκα. Ο παίκτης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30.06, ενώ υπάρχει κι ρήτρα αγοράς. Ο Σάστρε θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 23.
Ο Ζοάν Σάστρε Βανρέλ γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1997 στην πόλη Πορέρες της περιοχής της Μαγιόρκα. Από μικρή ηλικία αγάπησε το ποδόσφαιρο και το 2009 εντάχθηκε στις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας.
Πέρασε όλες τις.. εκπαιδευτικές βαθμίδες και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τη Β’ ομάδα, στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.
Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε για πρώτη φορά και με την πρώτη ομάδα σ’ έναν αγώνα κόντρα στην Ουέσκα για το Copa Del Rey, ενώ με τις εμφανίσεις του κέρδισε και μία θέση στην Εθνική Ισπανίας Κ19.
Τη σεζόν 2017-18 πήρε μόνιμη προαγωγή για την αντρική ομάδα, η οποία είχε υποβιβαστεί στην Segunda B. Με τον Σάστρε ως βασική επιλογή η Μαγιόρκα κέρδισε δύο σερί ανόδους κι επέστρεψε στη La Liga, με τον παίκτη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από την ομάδα, που του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023.
O Ισπανός δεξιός μπακ συνέχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν, με την Μαγιόρκα να υποβιβάζεται μεν στη Segunda, αλλά να παίρνει άμεσα το εισιτήριο της επιστροφής για τα μεγάλα σαλόνια την επόμενη σεζόν.
Τη φετινή σεζόν ο Σάστρε στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε εννιά συμμετοχές κι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση του ΠΑΟΚ για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του…
Καλώς ήρθες Ζοάν».
Δείτε επίσης: Τέλος ο Ροντρίγκο απο τον ΠΑΟΚ
- Έρχεται το 90s Party του Γιώργου Θεοφάνους στη Medusa Athens
- Κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι: διαδήλωση το Σάββατο και απεργία στις 5 Νοεμβρίου
- Θλάση στον αριστερό προσαγωγό και περίπου ένας μήνας εκτός ο Ντάνι Όλμο
- Νέο και άγνωστο φαινόμενο: ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών προειδοποιεί για τις επόμενες «συνέχειες»
- Ξεκινά τη Μουσική Πόρτα του ο Γιώργος Χατζηνάσιος με τον Γιώργο Θεοφάνους στη MEDUSA ATHENS
![]()

