Συνεχίζει την προετοιμασία του ο “Δικέφαλος”
Σε κλίμα Ριέκα εξακολουθεί να κινείται ο ΠΑΟΚ αφού απομένουν μόλις δύο μέρες για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στην οποία ο “Δικέφαλος” παίζει…τη χρονιά του αφού σε περίπτωση που δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα εγκαταλείψει τα ευρωπαϊκά σαλόνια από το καλοκαίρι!
Αναλυτικά το paokfc.gr αναφέρει:
Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κροατία και να παίξει με την Ριέκα έναν τελικό για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του τις τελευταίες μέρες έχουν εστιάσει στο κομμάτι της τακτικής δουλεύοντας πάνω στο πλάνο που θα φέρει τη νίκη.
Την Τρίτη (24.08) η προπόνηση είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την ανάπτυξη, την κυκλοφορία, αλλά και τις στατικές φάσεις.
Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Την Τετάρτη (25.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση τα πρώτα 15′ θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Στις 11:30 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των παικτών, ενώ στις 18:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει για τη Ριέκα.
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Ικανοποίηση για τα διαρκείας, παράταση στη διάθεση
- Σκηνές από το παρασκήνιο των παραιτήσεων στο κόμμα Καρυστιανού: Η κόντρα με Γρατσία
- Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δεν είναι ιδιοκτησία κανενός
- Δημοσκόπηση: Η ΕΛΑΣ πλησιάζει τη ΝΔ με διαφορά 6,9 μονάδων, το ΠΑΣΟΚ τέταρτο
- Δίκη Τέμπη: Αναβάθμιση κατηγοριών σε ανθρωποκτονία με δόλο για 35 κατηγορουμένους
- Καλοκαίρι και θερμική απειλή: Ο νέος κλιματικός χάρτης αλλάζει την υγεία και την οικονομία μας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

