Τερματοφύλακας συγκρούστηκε με παίκτη στον αέρα σε ματς στο Λαύριο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, να γυρίσει η γλώσσα του και να χάσει τις αισθήσεις του. Τον έσωσε συμπαίκτης του.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Αθλητικού Όμιλου Άνοιξης σε παιχνίδι που έλαβε χώρα την Κυριακή παραλίγο αν εξελιχθεί σε τραγωδία καθώς υπήρξε σύγκρουση μεταξύ ποδοσφαιριστών στο ΚΕΦΑΛΙ με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του τερματοφύλακα Βελησάριου Παππά και έχασε τις αισθήσεις του και την αναπνοή του πέφτοντας στο έδαφος.
Για καλή τύχη όλων ο ποδοσφαιριστής Ορέστης Παληαρούτας, παρότι βρισκόταν στον πάγκο , αντιλήφθηκε άμεσα τι συνέβη και μέσα στο πρώτο κρίσιμο λεπτό παρείχε της πρώτες βοήθειες στον Βελησάριο προλαβαίνοντας τον διαιτητή και επομένως την γιατρό του αγώνα.
Μάλιστα στην ανάρτηση καταγγέλλεται ότι υποχρέωση του διαιτητή είναι να σταματήσει ΑΜΕΣΑ το παιχνίδι και να δώσει εντολή στον γιατρό του αγώνα να εισέλθει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Αυτό που ΔΕΝ έκανε δηλαδή ο κύριος Μπερέτας σήμερα στην αναμέτρηση μας απέναντι στον Παλλαυρεωτικό.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται μέχρι στιγμής
- Σοκ στο Μουντιάλ 2026: Εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς κοντά στη βάση της Αγγλίας
- Ανακοίνωση για την κατάσταση του Έρικσεν: «Ο βηματοδότης λειτουργεί κανονικά»
- Συνελήφθη καταζητούμενος 56χρονος στην Αιγιάλεια για ανθρωποκτονία
- Σοκ στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της χώρας
- Τραγωδία στη Μεσόγειο: Ναυάγιο με 10 θύματα κοντά στη Μάλτα
![]()

