Οι φιλοξενούμενοι ήταν επιβλητικοί και νίκησαν με 0-4 τον ΠΑΣ – Ξέσπασε μετά από καιρό ο «δικέφαλος»
Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τους γηπεδούχους.
Στο 29’ μετά από κόρνερ η μπάλα να χτύπησε στον αγκώνα του Μιλιντσεάνου και ο διαιτητής Βασίλη Φωτιά μετά από υπόδειξη του VAR καταλόγισε πέναλντι. Ο Κούρτιτς δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς. Στο 63’ ο Κούρτιτς έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 68’ ο Αουγκούστο, δοκίμασε το πόδι του κάνοντας το 3-0 του ΠΑΟΚ. Ο Άκπομ στο 89’ έκανε το τελικό 4-0.



Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: Λώλης, Εραμούσπε – Μιχάι, Μουργκ
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι (71’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Λιάσος (71’ Λώλης), Σνάιντερ (83’ Π. Τριάδης), Μορέιρα (59’ Μίνα), Μιλιτσεάνου (71’ Μπρένερ).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο (65’ λ.τρ. Ίνγκασον), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (59’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.
Δείτε επίσης: Γιατί δεν άφησαν οι Ιταλοί τον Μανωλά να πετάξει
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
![]()
