Στον αθλητικό δικαστή της Super League θα απολογηθεί την Πέμπτη (5/5) ο Χουάν Χοσέ Περέα, εξαιτίας του επεισοδίου που είχε μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (1/5) με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Κολομβιανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε με βάση την παράγραφο 1β. του άρθρου του πειθαρχικού κώδικα και απειλείται με ποινή δύο αγωνιστικών.
Για τη συμμετοχή τους στην ένταση που προκλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στο Φάληρο, κλήθηκαν επίσης σε απολογία ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Τοροσίδης, και ο προπονητής φυσικής κατάστασης των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Μουρίκης.
Παράλληλα, στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League θα βρεθούν την ίδια ημέρα και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, για τους αγώνες με τον Άρη και την ΑΕΚ, αντίστοιχα.
Δείτε επίσης: Επίδομα Παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το Α21, πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
- Συγκίνηση για την Τανάγρα: τα συλλυπητήρια Καλαφάτη για τους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας
![]()
