Σοβαρός τραυματισμός για τον Καρλ της Μπάγερν

Σοβαρός τραυματισμός για τον Καρλ της Μπάγερν

Ο 18χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Λέναρτ Καρλ, θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω ρήξης μυός στον δεξιό πίσω μηρό του, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος στις 10 Απριλίου. Η ομάδα προετοιμάζεται να διεκδικήσει τρεις τίτλους στο τελευταίο μέρος της σεζόν.

Ο Καρλ, υποψήφιος για την αποστολή της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, έχει καταφέρει να σκοράρει πέντε γκολ και να δώσει τέσσερις ασίστ στην Bundesliga. Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε από την ιατρική μονάδα της Μπάγερν, που δήλωσε ότι ο νεαρός μέσος θα παραμείνει εκτός για το άμεσο μέλλον.

Η Μπάγερν, που έχει εννέα βαθμούς διαφορά στην κορυφή της Bundesliga και έξι αγώνες να απομένουν, θα αντιμετωπίσει αύριο (11/4) τη Σεντ Πάουλι. Στη συνέχεια, θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Champions League, μετά τη νίκη της με 2-1 στην Ισπανία, σε ένα παιχνίδι όπου ο Καρλ έμεινε στον πάγκο. Επιπλέον, η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας στις 22 Απριλίου.

Loading

Play