Τα κατάφερε η Ελληνίδα τενίστρια
Στην τετράδα του Kremlin Cup κατάφερε να περάσει η Μαρία Σάκκαρη αφού επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Σιμόνα Χάλεπ κι έτσι θα αντιμετωπίσει αύριο στις 14:00 τη Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα.
Αρχικά η Μαρία ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 με τον δείκτη να φτάνει στο 5-3. Εκεί όμως, η Χάλεπ κατάφερε να κάνει το μπρέικ και μείωσε σε 5-4. Η Ελληνίδα τενίστρια όμως, έδειξε την ψυχραιμία που έπρεπε και κατάφερε να αυξήσει και πάλι τη διαφορά και να πάρει το πρώτο σετ με 6-4 στα games.
Το ίδιο ορεξάτη άρχισε και το δεύτερο σετ, και κατάφερε κάπως έτσι να «τσεκάρει» το εισιτήριό της για τον ημιτελικό, θέλοντας να κλείσει τη χρονιά με την κατάκτηση ενός τίτλου. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Μαρκέτα Βοντρούσοβα και η Ανέτ Κονταβέιτ, που απέκλεισε την Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα με 6-1, 6-1 σε μόλις 49 λεπτά.
Δείτε επίσης: Απέρριψε (και) την Παρί Σεν Ζερμένα για τα «μάτια» της Μπαρτσελόνα ο Άνσου Φάτι (vids)
- Όλες οι λεπτομέρειες για τον Βιλντόζα και τη Βίρτους Μπολόνια: το κλειστό συμβόλαιο, το buy out με τον Ολυμπιακό και ο εγγυημένος χρόνος συμμετοχής
- Πρωτοβουλία για Κίνημα Ειρήνης – Ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα στις προοδευτικές νεολαίες
- Φλαμένγκο και LAFC μοιράστηκαν βαθμούς σε έναν συναρπαστικό αγώνα (1-1)
- Η Τσέλσι προκρίνεται στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με 3-0 εναντίον της Εσπεράνς
- Λαμία: Σοκάρει η απολογία του 43χρονου δολοφόνου – «Τον μαχαίρωσα στο λαιμό και την κοιλιά και τον έσυρα πίσω από τον πάγκο»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr