Ο Ντένις Ζακάρια θα φύγει τον Ιανουάριο από τη Γερμανία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, καθώς δεν θέλει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει στο τέλος της σεζόν, με την Γκλάντμπαχ.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Corriere dello sport», ο 24χρονος Ελβετός διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε να φύγει από την Μπουντεσλίγκα.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για τον Ζακάρια από ομάδες της Αγγλίας, όπως είναι η Τότεναμ, και μολονότι η Ρόμα τον «φλερτάρει» από το καλοκαίρι, η Γιουβέντους φέρεται να έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Ζακάρια είναι ο πρώτος στόχος του Μαξ Αλέγκρι, καθώς τον θέλει για τη μεσαία γραμμή, αφού αναμένεται να φύγουν από το Τορίνο οι Ραμπιό και Μπετανκούρ.
- Πετρέλαιο: Ποιοι παράγοντες συγκράτησαν τις τιμές του
- Γιορτάζουν σήμερα 26 Ιουνίου: Ανακαλύψτε ποιοι είναι οι εορτάζοντες
- Εκτενείς καταστροφές από πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Χωστό στο Ηράκλειο – Δείτε το βίντεο
- Μυστικά επιτυχίας από τους αριστούχους των Πανελλαδικών: Πώς πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες
- Αυγούστου οι νέες οντισιόν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

