Απόφοιτοι του μεταπτυχιακού Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΜΑΚ μιλούν για τους επαγγελματικούς δρόμους που τους άνοιξαν οι σπουδές τους

Οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν στην αγορά εργασίας απόφοιτοι του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα παρουσιαστούν από παλαιότερους μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε νέους που σήμερα βλέπουν την επαγγελματική τους προοπτική μέσα από την ίδια διαδρομή.

propoli

Η εκδήλωση με τίτλο «MBA ALUMNI BUSINESS CHALLENGES» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 (στις 19:30, στο αμφιθέατρο 14 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας), στο πλαίσιο των γενικών εκδηλώσεων «Business Challenges» που οργανώνει το ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο αποφοίτων του ΜΒΑ (ΜΒΑ ALUMΝΙ).

Οι ομιλητές και η ομιλήτρια, παλιοί και νέοι απόφοιτοι του Προγράμματος, θα μιλήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες και θα συζητήσουν με το ακροατήριο συνολικά για τις δυσκολίες, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, πριν και μετά το ΜΒΑ. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούν και στις εμπειρίες τους από το Πρόγραμμα και στη συμβολή του ΜΒΑ στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Στο πρώτο ΜΒΑ ALUMNI Business Challenge, καλεσμένοι είναι o Γιώργος Γερμανίδης, Διευθυντής Λειτουργίας στον Άκτωρα ΑΤΕ, η Σοφία Στυψιανού, υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης και Σχέσεων με τις Τοπικές Κοινωνίες Β. Ελλάδος της HELLENiQ ENERGY και ο Νίκος Τζόλλας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όλοι απόφοιτοι του Προγράμματος.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading