Προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων έχουν προκύψει από τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από εχθές το μεσημέρι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.
Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.
Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Κοζάνης και Εορδαίας η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15 ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Βοίου.
Δείτε επίσης: Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στο εθνικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
- Σημαντική εξέλιξη: Νέο συμβόλαιο για τον Ντοκού στη Μάντσεστερ Σίτι
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της 4ης Λευκής Νύχτας Ελευθερίου – Κορδελιού (ΕΙΚΟΝΕΣ)
- Γαλλία: Το φαβορί του 9ου ομίλου, Σενεγάλη και Νορβηγία σε σφοδρή «μάχη» για την πρόκριση
- Αργεντινή: Στρατηγική διατήρησης του τίτλου στον 10ο όμιλο του Μουντιάλ 2026
- Επίσκεψη Δένδια στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες
![]()

