Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» νοσηλευόταν η 8χρονη
Το 8χρονο παιδί που έχασε το δάχτυλό του σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης πήρε προχθές, 9 Μαΐου εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Το κορίτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση επανασυγκόλλησης, ωστόσο η παρακολούθηση της υγείας του θα είναι διαρκής από τους γιατρούς.
«Η επαφή με τους γιατρούς θα είναι διαρκής ώστε οι ίδιοι να παρακολουθούν την αποκατάσταση του δαχτύλου και αναμένεται να γίνουν και νέα χειρουργεία» ανέφερε στο GRTimes η δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, Κική Πακιρτζίδου.
Τέλος, όπως τόνισε η ίδια «το κοριτσάκι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς είδε μέλος του σώματος της να το χάνει και να αιωρείται και σίγουρα θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη ώστε να επανέλθει».
Δείτε επίσης: Θάνατος 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει και κατέληξε» λέει ο πατέρας του
- Στάση εργασίας και διαμαρτυρία των τραυματιοφορέων στις 23 Σεπτεμβρίου – Τα αιτήματα τους
- Η εποχή που οι πορνοστάρ έγιναν σχεδόν mainstream
- Αναστάλθηκε η ιδιότητα μέλους της ΝΔ για την κυρία Σεμερτζίδου
- Επιστροφή στα θρανία: Οργανώνουμε τη νέα σεζόν και την οικογενειακή μας ζωή
- Ρώσος καταδικάστηκε σε 18,5 χρόνια κάθειρξης για συνεργασία με φιλοουκρανική οργάνωση