Κλοπή, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο από ανενεργή επιχείρηση στην περιοχή της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών και μίας γυναίκας (όλοι ημεδαποί), τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μαζί με συνεργούς τους, τον περασμένο Απρίλιο διέρρηξαν δύο φορές την ίδια ανενεργή επιχείρηση και αφαίρεσαν έναν γεωργικό ελκυστήρα, ηλεκτρικά εξαρτήματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 37.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Επιπλέον, τον ίδιο μήνα αποπειράθηκαν εκ νέου να αφαιρέσουν αντικείμενα από την ίδια επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ