Στα 188 χλμ./ώρα στην ΠΑΘΕ εντοπίστηκε 43χρονος οδηγός

Στα 188 χλμ./ώρα στην ΠΑΘΕ εντοπίστηκε 43χρονος οδηγός

Με 188 χλμ./ώρα, αντί του προβλεπόμενου ορίου των 120 χλμ./ώρα, κινούνταν στην ΠΑΘΕ 43χρονος οδηγός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση εντάσσεται σε σειρά ελέγχων για την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο προηγούμενο 24ωρο συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα. Πρόκειται για 52χρονο που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης να οδηγεί επιβατικό αυτοκίνητο, παρότι σε προγενέστερο χρόνο του είχαν αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας και οι κρατικές πινακίδες, επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν επίσης δύο 55χρονοι αλλοδαποί. Ο ένας εντοπίστηκε να οδηγεί επιβατικό αυτοκίνητο στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλης, ενώ ο άλλος ελέγχθηκε μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές στη Χαριλάου και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Loading

Play