Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη καθώς άντρας 32 ετών κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλική την ανήλικη κόρη του.
Συγκεκριμένα ο άντρας 32 ετών καταγγέλθηκε ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάτος της 13χρονης τώρα κόρης του, απειλώντας ότι θα κάνει κακό στην μητέρα της και στο κατοικίδιο της.
Το περαστικό έλαβε χώρα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οι καταγγελλόμενες πράξεις τελέστηκαν πέρσι το διάστημα από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.
Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του 32χρονου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γονείς της ανήλικης είναι διαζευγμένοι.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από το στρατόπεδο Παπακυριαζή για την περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας (pics)
- Επιτόπια έρευνα του Ε. Τουρνά στη Βόρεια Εύβοια: Ξεκινούν οι έλεγχοι στις πληγείσες κατοικίες από αύριο
- Δύο χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης
- Αποχώρηση Χουάνπι από τον Βόλο για την Αλαχουελένσε
- Αεροδρόμια που θα σας αφήσουν άφωνους: Μάθετε για τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο
- Απειλές από τον Ιράν: Στόχοι οι αμερικανικές βάσεις λόγω της κλιμάκωσης στον Λίβανο
![]()

