Δύο ακόμα οπαδικοί σύνδεσμοι της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς την απαιτούμενη άδεια έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας
Πρόκειται για συνδέσμους στην Τούμπα και τον Εύοσμο, τους οποίους σφρφάγισε σήμερα η ατυνομία σε συνέχεια αντίστοιχων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες στα γραφεία τριών συνδέσμων ομάδων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
«Μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού – Ευόσμου, από χθες (10-02-2022) έως και σήμερα, σφραγίσθηκαν συνολικά πέντε παραρτήματα – γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής»
Δείτε επίσης: Ποινή φυλάκισης για μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο γιατί φοβόταν τον κορονοϊό
- Διακριτική μεταχείριση από τις ΗΠΑ για τις βίζες της εθνικής Ιράν
- Συνελήφθησαν τρεις διακινητές μεταναστών στον Έβρο και τη Ροδόπη
- Συνεργασία για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά
- Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη
- Στη Μαδρίτη ο πάπας Λέων ΙΔ’: Επταήμερη επίσκεψη με επίκεντρο τη μετανάστευση
![]()

