Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στην οδό Ελένη Ζωγράφου στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στην οδό Ελένη Ζωγράφου στη Θεσσαλονίκη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης έχουν αρχίσει στην οδό Ελένη Ζωγράφου στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε μετατραπεί σε καλντερίμι λόγω προηγούμενων εργασιών ανάπλασης. Αυτή η κατάσταση είχε προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» και τους οδηγούς που διέρχονταν από την περιοχή.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, δήλωσε σε βίντεο που ανάρτησε στα social media: «Η οδός Ελένης Ζωγράφου ασφαλτοστρώνεται. Είχα υποσχεθεί προεκλογικά ότι αυτή η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας θα τελείωνε το συντομότερο».

Αρχικά, είχε γίνει παρέμβαση με τσιμεντοκονίαμα, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η ασφαλτόστρωση. Ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες οδούς, όπως η Αρτάκης στην Τούμπα και η Βιζυηνού στις Σαράντα Εκκλησιές. «Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε αποκαταστήσει μεγάλο μέρος των οδοστρωμάτων μας»

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομος Νικηφορίδης, τόνισε ότι ο δήμος έχει 1.630 δρόμους, εκ των οποίων τουλάχιστον το 60% έχουν σημαντικά προβλήματα. «Γι’ αυτό ξεκινήσαμε τις ασφαλτοστρώσεις» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η αποκατάσταση των δρόμων θα συνεχιστεί σε όλες τις κοινότητες.

Loading

Play