Ο Αθανάσιος Ζαμάνης αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού διοικητή του ΕΟΠΥΥ. Η τοποθέτησή του έρχεται μετά την ολοκλήρωση της θητείας της μέχρι σήμερα διοικήτριας, Θεανώς Καρποδίνη.
Η αλλαγή στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αναμένεται να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Ο Αθανάσιος Ζαμάνης θα έχει την ευθύνη να διαχειριστεί τις τρέχουσες προκλήσεις και να προωθήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Η θητεία της Θεανώς Καρποδίνη είχε χαρακτηριστεί από σημαντικές πρωτοβουλίες και προγράμματα που στόχευαν στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας. Η νέα διοίκηση καλείται να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των πολιτών.
Η επιλογή του Αθανάσιου Ζαμάνη ως προσωρινού διοικητή δείχνει την πρόθεση της κυβέρνησης να διασφαλίσει τη συνέχεια και τη σταθερότητα στον οργανισμό. Οι επόμενες κινήσεις του θα παρακολουθούνται στενά από την κοινή γνώμη και τους επαγγελματίες του τομέα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

