Άγιοι Ανάργυροι – Προκλητικός ο δράστης: «Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους τονίζοντας ότι δεν θυμάται να σκότωσε την Κυριακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, μίλησε και για το φονικό μαχαίρι και στα λίγα λόγια που είπε στην απολογία του, τόνισε πως θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε.

propoli

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της.

Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι», ανέφερε ο 39χρονος.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της κοπέλας πως απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε άγρια. Η ανακρίτρια από την πλευρά της έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει, ενώ ο δράστης παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν ο 39χρονος θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Επίσης σύμφωνα πάντα με το Star, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα social media και το viber καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικους του κοριτσιού, ακόμα και στο κινητό της.

Δείτε επίσης:

Loading