Άμμος, μουσική, δυνατές μάχες στο φιλέ, χαμόγελα, καλοκαιρινή διάθεση και αμέτρητες στιγμές διασκέδασης!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley Mixed 2×2, από τις 26 έως 28 Ιουνίου 2026, στο Αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο – Κορδελιό. Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο δράση, συναρπαστικό θέαμα και ατελείωτη καλοκαιρινή ενέργεια του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.
Το παρόν έδωσε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Αντίνου, ο οποίος μετέφερε τον παλμό της όμορφης διοργάνωσης μέσω αναρτήσεών του στο Facebook.
Ο θεσμός που έχει αγαπηθεί και αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία επέστρεψε πιο δυναμικός, πιο θεαματικός και ακόμη πιο… καυτός από ποτέ, μεταμορφώνοντας τον πεζόδρομο του Ελευθερίου Κορδελιού στο πιο ζωντανό σημείο της πόλης, εκεί όπου ο αθλητισμός συναντά τη διασκέδαση και το beach volley γίνεται η απόλυτη καλοκαιρινή γιορτή.
Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 18 ετών και άνω, αγωνίστηκαν σε μεικτές ομάδες των δύο ατόμων (ένας άνδρας και μία γυναίκα), προσφέροντας πλούσιο θέαμα, έντονο συναγωνισμό και συναρπαστικές φάσεις, σε μια διοργάνωση που κάθε χρόνο ξεχωρίζει για τον παλμό, τη ζωντάνια και τη μοναδική καλοκαιρινή της ατμόσφαιρα.
Πηγή: kordelioevosmos.gr
![]()

