Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης από τις ζημιές στο Δίκτυο λόγω κακοκαιρίας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν αυτήν την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.
Επιπλέον:
– Στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι.
– Οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.
Ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ακόμη ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτήν την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.
Τέλος, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
- Ανακαλύψτε τη νέα συνήθεια για ήρεμα πρωινά: Βάλτε το σπίτι σας για ύπνο
- Τιμή στους πεσόντες Έλληνες και Βρετανούς αεροπόρους του 1940 από την Πολεμική Αεροπορία
- Σημαντική επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ στη Βόρεια Κορέα την ερχόμενη εβδομάδα
- Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: Μηνύματα Ανδρουλάκη και η νέα κυβερνητική ομάδα
- Ανακαλύψτε την τέλεια αραβική πίτα με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
![]()

