Μασσαλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ξενοδοχείο

Μασσαλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ξενοδοχείο

Μασσαλία: Δραματική επίθεση με μαχαίρι, αστυνομικοί σκοτώνουν τον δράστη που τραυμάτισε πέντε ανθρώπους. Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε ένας άνδρας, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε τρεις ανθρώπους σε ξενοδοχείο της Μασσαλίας, ενώ τραυμάτισε άλλους δύο με σιδηρολοστό. Τα σοκαριστικά πλάνα από τις κάμερες των περαστικών καταγράφουν τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον πυροβολούν, ενώ αυτός κρατά δύο μαχαίρια.

Ο δράστης, πολίτης Τυνησίας, ήταν γνωστός στις γαλλικές Αρχές και διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης. Μετά από αίτημα του ιδιοκτήτη και του γιου του να αποχωρήσει λόγω μη πληρωμής της διαμονής του, τους μαχαίρωσε. Ακολούθως, μπήκε σε ένα κοντινό εστιατόριο και προσπάθησε να επιτεθεί σε πελάτες, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον εμπορικότερο δρόμο της Μασσαλίας, επιδιώκοντας να τραυματίσει περαστικούς που τον απωθούσαν.

Η γαλλική αστυνομία αναφέρει ότι ένα από τα θύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού. Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι όταν έφτασε στο σημείο, αντίκρισε έναν άνδρα στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μασσαλίας, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον δράστη να αποθέσει τα όπλα του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε. Έτσι, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα δικά τους όπλα για να τον εξουδετερώσουν. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από διασώστες και πυροσβέστες, ο δράστης εξέπνευσε.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play