Επισημοποιήθηκε το νέο διοικητικό σχήμα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με τον Λάτσιο να είναι το νέο αφεντικό.
Συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ ανακοίνωσε ότι το νέο του διοικητικό συμβούλιο, που προέκυψε έπειτα από «μεταγραφές» αλλά και παραιτήσεις.
Το νέο διοικητικό σχήμα έχει σαν πρόεδρο τον Γιάννη Λιάτσο, αντιπρόεδρο τον συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, και μέλη τον γενικό και εμπορικό διευθυντή του καναλιού, Νίκο Αργυρό, και τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Φωτιάδη.
Μπορεί η ΓΣ να έγινε στις 18 Φεβρουαρίου ωστόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία καθυστέρησε πάρα πολύ την δημιουργία του νέου ΔΣ.
Να θυμίσουμε ότι το νέο ΔΣ έχει ισχύ πέντε ολόκληρα χρόνια.
Δείτε επίσης: Η πρεσβεία της Ρωσίας προτείνει το ΟΡΕΝ στον κόσμο και τα Ελληνικά Media του ετοιμάζουν… μήνυση
- Αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Προμηθέα: Αποχώρηση Λιμνιάτη και πρόσληψη Σεγκούρα
- Ανασφάλεια και παραιτήσεις: Η κρίση της γυναικείας εκπροσώπησης στην πολιτική της Σουηδίας
- Η Ελλάδα προτείνει μια νέα προσέγγιση στην ευρωπαϊκή άμυνα
- Νίκος Οικονομόπουλος: Δηλώνει την επιθυμία του για γάμο με υψηλές προδιαγραφές
- Αλέξης Χαρίτσης: «Η ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία»
![]()
