Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας η κηδεία του Χρήστου Σαρτζετάκη θα τελεστεί Δημοσία δαπάνη
Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών για την κηδεία του πρώην ΠτΔ:
«Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η κηδεία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.
Παράλληλα, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος, αποφασίστηκε να αποδοθούν κατά την κηδεία του οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από σήμερα 3 Φεβρουαρίου, ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του και να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων όλης της Χώρας, από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του».
Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Ο Χρήστος Σαρτζετάκης υπήρξε εμβληματικός δικαστής» (pic)
- Φρίντριχ Μερτς: Ζούμε μια θεμελιώδη μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας
- Συναρπαστική νίκη του ΠΑΟΚ στο Μετς
- Αμερικανικές απαντήσεις υπόσχεται ο πρόεδρος Τραμπ μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία
- Κρήτη: Ξεκίνησε η μεταγωγή στην Αθήνα των 15 συλληφθέντων για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Bhavitha Mandava: Το μοντέλο από την Ινδία που εντυπωσίασε στην επίδειξη μόδας της Chanel
![]()
