“Θερμό” επεισόδιο επικράτησε μεταξύ του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου και των ανεμβολίαστων υγειονομικών που βρίσκονται σε απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας
Συγκεκριμένα ο ιεράρχης συναντήθηκε χθες το πρωί με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και συζήτησαν το θέμα της στελέχωσης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ωστόσο αυτό που ακολούθησε είναι που απασχόλησε περισσότερο τα social media στα οποία κυκλοφόρησε λεκτική αντιπαράθεση του κ. Χρυσόστομου με ανεμβολίαστους υγειονομικούς οι οποίοι βρίσκονται έξω από το υπουργείο Υγείας.
Ο ιεράρχης βγαίνοντας από το κτήριο του υπουργείο βρέθηκε τετ α τετ μαζί τους και αυτοί του ζήτησαν να μεσολαβήσει για αυτούς. «Να κάνουν το εμβόλιο να τελειώνουν» ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος προκαλώντας την αντίδραση των υγειονομικών.
«Να το κάνουμε υποχρεωτικά;», ρώτησαν με έντονο ύφος τον ιεράρχη ο οποίος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο. «Ναι υποχρεωτικά», είπε ο κ. Χρυσόστομος.
Δείτε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας
- Καρδιακά προβλήματα για τη σύζυγο του Μαδούρο στις ΗΠΑ – Ζητεί αποφυλάκιση για λόγους υγείας
- 25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου: Η Νέα Υόρκη τιμά τα θύματα με αυστηρά μέτρα ασφαλείας
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η πιθανή πώληση 4 ελικοπτέρων Blackhawk στην Αργεντινή
- Σήμα κινδύνου στο Ορμούζ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν πιθανές πετρελαιοκηλίδες μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
- Συναγερμός για τα τρένα: Εσωτερική επιστολή αποκαλύπτει κενά σε σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση
![]()
