Κατάσχεσαν 4 συσκευασίες που περιείχαν την εξαρτησιογόνα ουσία
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, 42 και 44 ετών για κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα,, οι ανωτέρω έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών και σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν καλά κρυμμένες κάτω από το πατάκι του συνοδηγού, 4 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 777,5 γραμμαρίων.
Ταυτόχρονα, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή ενός από τους 2 δράστες, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δείτε επίσης: Ρέθυμνο: 13χρονος διακινούσε κάνναβη στο σχολείο του
- Νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας από την Αθηνά Αηδονά: Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία
- Alibaba: Ακύρωση αδειών και εργασία 24/7 στο γραφείο
- Τουρκία: Αύξηση 15% στα τέλη διέλευσης στα Στενά του Βοσπόρου
- Δημοσκόπηση: Η ακρίβεια περιορίζει τις καλοκαιρινές διακοπές – Υψηλό το κόστος διαμονής
- Τσέλσι – Λος Άντζελες Γκάλαξι 2-0: Ιδανικό ξεκίνημα για τους Λονδρέζους