Σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ωστόσο, αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και πιθανές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, καθώς και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Πελοποννήσου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή και θα κυμανθεί από 30 έως 32 βαθμούς στο βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες, φτάνοντας τους 34 έως 36 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές, με τοπικά 37 βαθμούς στα ηπειρωτικά.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ αναμένονται τοπικοί όμβροι και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με θερμοκρασίες από 20 έως 36 βαθμούς, και τοπικά έως 37 βαθμούς στην κεντρική Μακεδονία.
Στις Νήσους Ιονίου και Ήπειρο, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

