Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από την 11 Οκτωβρίου έως και 17 Οκτωβρίου
Συνελήφθησαν 21 αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων, όταν προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο και Αυστρία.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από την 11 Οκτωβρίου έως και 17 Οκτωβρίου στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης».
15 άνδρες και 6 γυναίκες, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από αρχές της Γκάνας, της Κίνας και διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα για προορισμούς του εξωτερικού. Η ΕΛ.ΑΣ τους πρόλαβε και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς συλλήφθηκαν.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι προανακρίσεις διενεργούνται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων.
Δείτε επίσης: Άγνοια δηλώνει για την κακοποίηση ο πατέρας της 8χρονης στη Ρόδο: «Είχα να δω το παιδί 1,5 μήνα. Δεν ξέρω τίποτα»
- Όνειρα: Τι δείχνει ο τρόπος που τα περιγράφεις για την ψυχική υγεία
- Στην Ελβετία το δημοψήφισμα για την απαγόρευση των πυροτεχνημάτων σε εθνικό επίπεδο
- Συναγερμός στα τουρκικά ΜΜΕ για το Αιγαίο: Αιτία πολέμου και νέα γεωπολιτική εξίσωση στην Ανατολική Μεσόγειο
- Συναγερμός για την υγεία: Κλιματική αλλαγή ζητούν ειδικοί του Lancet να κηρυχθεί παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- Έκπληξη στη Φθιώτιδα: χιονόπτωση με κεραυνούς στα ορεινά χωριά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
