Οι Αγρινιώτες υποβλήθηκαν σε τεστ όπως ορίζει το πρωτόκολλο
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναιτωλικό στις 17:15 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος το οποίο δεν είχε γίνει λόγω του ότι στην ομάδα του Αγρινίου βρέθηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού.
Χθες, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τεστ έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο κρούσμα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, και από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Στις τάξεις της ομάδας του Αγρινίου ευελπιστούν και πιστεύουν ότι η κατάσταση πλέον είναι πολύ καλύτερη όσον αφορά τα κρούσματα, και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.
Ο Παναιτωλικός είχε μία πρωινή προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Δέχτηκε πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία (vid)
- Ναντ: τρεις προτάσεις για την ιδιοκτησία, αρνητικό το «Phenix sports invest»
- Εάν έχουμε δημοκρατία, με 25% δεν δικαιούσαι να κυβερνάς: τι σημαίνει η Νέα Δημοκρατία σήμερα
- Ώρα για το πρώτο clasico: Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης σε κρίσιμη μάχη
- Μιχάλης Κατρίνης: «Η κυβέρνηση μικραίνει το γεωπολιτικό αποτύπωμα της χώρας»
- Σήμερα το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα ανδρών της Volley League
![]()
