Οι Αγρινιώτες υποβλήθηκαν σε τεστ όπως ορίζει το πρωτόκολλο
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναιτωλικό στις 17:15 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος το οποίο δεν είχε γίνει λόγω του ότι στην ομάδα του Αγρινίου βρέθηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού.
Χθες, οι φιλοξενούμενοι έκαναν τεστ έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο κρούσμα όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, και από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Στις τάξεις της ομάδας του Αγρινίου ευελπιστούν και πιστεύουν ότι η κατάσταση πλέον είναι πολύ καλύτερη όσον αφορά τα κρούσματα, και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.
Ο Παναιτωλικός είχε μία πρωινή προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Δέχτηκε πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία (vid)
- Σομαλία: Δύο στρατιώτες εκτελέστηκαν δια τυφεκισμού για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία διοικητή
- Κεφαλονιά: Συναγερμός λόγω πυρκαγιάς στα Φαρακλάτα με ισχυρούς ανέμους
- Τουρκία: Χιλιάδες κάτοικοι εκκενώνουν τις περιοχές λόγω της πυρκαγιάς στην Τσανάκαλε
- Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Γερμάκ με τον Ρούμπιο για τις διπλωματικές προσπάθειες
- Ελαφόνησος: Ο εξωτικός παράδεισος της Πελοποννήσου με στόχο την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη