Σταδιακή άρση του απαγορευτικού του απόπλου σε πολλές ακτοπλοϊκές γραμμές, λόγω μερικής εξασθένησης των δυσμενών καιρικών συνθηκών – Ποια δρομολόγια άρχισαν να πραγματοποιούνται κανονικά.
Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται κανονικά ενώ στις 12 το μεσημέρι αναχώρησε για Πάρο-Νάξο-Θήρα το BLUE STAR DELOS και για Σύρο-Τήνο-Μύκονο το BLUE STAR PAROS.
Επίσης στη μία το μεσημέρι αναχώρησε κανονικά από τον Πειραιά, το SPEEDRUNNER για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.
Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια το απόγευμα. Στις 4:30 θα αναχωρήσει το SUPER FERRY για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και για τον ίδιο προορισμό το “Θεολόγος Π” στις 5:30.
Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη
Τέλος, τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη δεν εκτελούνται μετά από απόφαση του πλοιάρχου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.
- Αν προκληθούμε: Στρατηγικές απάντησης της Ελλάδας στην Τουρκία
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
- Σοκ για την Ιορδανία: Ο Ιμπραχίμ Σάμπρα εκτός Μουντιάλ 2026 λόγω τραυματισμού
- Αταμάν: «Απαιτούμε δίκαιο αγωνιστικό περιβάλλον για να πετύχουμε»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

