Το Τόκιο θα προχωρήσει σε νέα μέτρα στερώντας από τη Ρωσία το καθεστώς του ευνοούμενου κράτους, μετά την επέμβαση στην Ουκρανία.
«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση στην οποία εμείς, τα μέλη της G7, επιβεβαιώσαμε τη σταθερή μας αποφασιστικότητα να διαδραματίσουμε έναν ηγετικό ρόλο στην προστασία της διεθνούς τάξης», είπε ο Κισίντα σε δημοσιογράφους.
«Από την πλευρά μου, ανέφερα τις πρόσθετες κυρώσεις της Ιαπωνίας (κατά της Ρωσίας) και την πρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες», συμπλήρωσε.
Δείτε επίσης: Νέο βίντεο από το μεγάλο χτύπημα των Ουκρανών στο ρωσικό πλοίο
- Συνεχίζεται η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών έως το τέλος του χρόνου μετά τη συνάντηση Θεοδωρικάκου με ΣΕΒ και ΣΕΒΤ
- Στη Βουλή ο Γεωργιάδης: «Αίσχος» για την άρνηση στο ν/σ για την απαγόρευση πρόσβασης ανηλίκων στο διαδίκτυο
- Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου: Οι δείκτες των ρολογιών γυρίζουν μία ώρα πίσω
- Παπουτσάνης: Στόχος πωλήσεων 150 εκατ. ευρώ έως το 2031 και διερεύνηση εξαγορών
- Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7 βαθμών στο Θιβέτ
![]()
