Ουγγαρία και Σλοβακία μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται αργό από τη Ρωσία
Οι δύο χώρες θα μπορούν να προμηθεύονται αργό από τη Ρωσία μέχρι τα τέλη του 2023 βάσει υφιστάμενων συμβολαίων, δήλωσε σήμερα ευρωπαϊκή πηγή στο Reuters, επωφελούμενες από τις εξαιρέσεις στο εμπάργκο πετρελαίου που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Κομισιόν πρότεινε σήμερα να απαγορευθούν οι εισαγωγές ρωσικού αργού εντός έξι μηνών καθώς και των προϊόντων διύλισης έως τα τέλη του έτους.
Σε μια προσπάθεια να πεισθούν οι επιφυλακτικές χώρες να μην ασκήσουν βέτο στην πρόταση, οι Βρυξέλλες πρότειναν μια μεγαλύτερη περίοδο για την εφαρμογή του εμπάργκο για την Ουγγαρία και τη Σλοβακία, σύμφωνα με την πηγή.
Δείτε επίσης: Το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά τη διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων
- Conference League: Ισχυρή εμφάνιση από την Ομόνοια
- Europa League: Ο Καρέτσας διακρίνεται με δύο ασίστ στη νίκη της Γκενκ επί της Μπράγκα
- Ζωδιακές προβλέψεις: Σημαντικά Do’s και Don’ts για σήμερα, Παρασκευή 07.11.2025
- ΠΑΟΚ: Θρίαμβος με τέσσερις σκόρερ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις
- ΗΠΑ: Μείωση 4% στις πτήσεις της United Airlines λόγω έλλειψης ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
![]()
