Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι μια σημαντική συνάντηση για το Ιράν θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη στην Ντόχα του Κατάρ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Το Ιράν έχει ζητήσει συνάντηση. Αυτή θα λάβει χώρα αύριο στην Ντόχα», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Κατάρ, σε συνεργασία με το Πακιστάν, παίζει ρόλο μεσολαβητή στις συνομιλίες ανάμεσα στις δύο χώρες για την επίτευξη ειρηνικής λύσης στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάρολαϊν Λέβιτ, επιβεβαίωσε ότι οι απεσταλμένοι του προέδρου, Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ, θα συμμετάσχουν στη συνάντηση με το Ιράν στην Ντόχα.
«Ο Γουίτκοφ και ο Κούσνερ θα μεταβούν στην Ντόχα για υψηλού επιπέδου συναντήσεις αυτή την εβδομάδα», δήλωσε σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
![]()

