Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν, θα συνομιλήσουν τηλεφωνικά το Σάββατο, μετέδωσε το πρακτορείο RIA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε αφού η Ουάσινγκτον κατηγόρησε την Ρωσία ότι έχει συγκεντρώσει αρκετές στρατιωτικές δυνάμεις κοντά στην Ουκρανία για να εξαπολύσει μια μεγάλη εισβολή, η οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια αεροπορική επίθεση.
Ο Πεσκόφ είπε ότι το τηλεφώνημα γίνεται με πρωτοβουλία των ΗΠΑ.
Ο Πούτιν θα μιλήσει το Σάββατο και με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δράμα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης βάζει στο επίκεντρο την ισχυρή περιφερειακή ανάπτυξη για να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα
- Λίνα Μενδώνη: Ένα συνεκτικό πρόγραμμα πολιτιστικών επενδύσεων μετασχηματίζει την εικόνα της Θεσσαλονίκης
- «Έπεσε» μαχόμενος στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ, 84-81 από την Μπαχτσεσεχίρ στο EuroCup
- Κακοκαιρία στη Μαγνησία και τις Σποράδες: Μήνυμα 112 στους κατοίκους
- Μεγάλο «μπαμ» στο Ντουμπάι: η Παρί νίκησε 99-93 την Ντουμπάι στην Euroleague
![]()
