Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το προηγούμενο 24ωρο από τα ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια του Χαρκόβου.
“Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν” και 22 τραυματίστηκαν, αναφέρει σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο Όλεγκ Σινεγκούμποφ, διευκρινίζοντας ότι ένα αγόρι δύο ετών που είχε τραυματιστεί πριν από δύο ημέρες από βομβαρδισμό των ρωσικών δυνάμεων υπέκυψε χθες Τρίτη στα τραύματά του στο νοσοκομείο.
Το αγόρι βρίσκεται μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν από τα 53 πλήγματα με πυρά πυροβολικού ή με πυραύλους που είχαν εξαπολύσει οι ρωσικές δυνάμεις την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή, υπογράμμισε ο ίδιος.
Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή. Η Ρωσία αρνείται ότι στοχοθετεί αμάχους.
Δείτε επίσης: Ουκρανία – Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Μόσχα χρησιμοποιεί βόμβες φωσφόρου»
- Αρνητική απάντηση του Σλοτ στη Φούλαμ για τη θέση προπονητή
- Σύρος: Η γοητεία του νησιού προβάλλεται στην Ιταλία
- Διαφάνεια στους μισθούς: Πιέσεις για εφαρμογή νέων κανόνων στην ΕΕ πριν την προθεσμία
- Βελόπουλος: Χάθηκε το φιλότιμο μετά τη συγγνώμη της Ουκρανίας
- Καρχαρίες και ξενικά είδη: Οι επιστήμονες καθησυχάζουν για τις ελληνικές θάλασσες
![]()

