Τραμπ: «Θα μπορούσα να διατάξω την απέλαση του πρίγκιπα Χάρι»

Την απέλαση του πρίγκιπα Χάρι προανήγγειλε με τον τρόπο του ο Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας πως ενδέχεται να αντιμετωπίσει πιθανές συνέπειες σχετικά με την κατοικία του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προτείνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να απελαθεί από τις ΗΠΑ υπό την ηγεσία του, εάν διαπιστωθεί ότι ο Δούκας έχει παραποιήσει πληροφορίες σχετικά με τη βίζα του.

propoli

Ο άλλοτε πρόεδρος των ΗΠΑ παραχώρησε συνέντευξη στο GB News και στον Νάιτζελ Φάρατζ και είπε πως ο βασιλιάς δεν θα είχε «ειδικά προνόμια» αν έλεγε ψέματα για τη χρήση ναρκωτικών.

Ο Χάρι, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ από το 2020, ζει σε μια έπαυλη Montecito με εννέα υπνοδωμάτια με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα «Spare», ο Χάρι αποκάλυψε ότι έπαιρνε στο παρελθόν ναρκωτικά, τα οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα ήταν κανονικά λόγος για την απόρριψη της αίτησης για βίζα. Στο βιβλίο παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, κάνναβης και ψυχεδελικών μανιταριών.

Η συνέντευξη του Τραμπ θα μεταδοθεί πλήρως στη βρετανική τηλεόραση σήμερα, με τον Φάρατζ να ρωτάει τον Τραμπ αν ο Χάρι θα έπρεπε να έχει «ειδικά προνόμια» σε περίπτωση που δεν έχει πει την αλήθεια.

«Θα πρέπει να δούμε αν γνωρίζουν κάτι για τα ναρκωτικά και αν είπε ψέματα θα πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα», απάντησε ο Τραμπ.

«Κατάλληλη δράση; Που μπορεί να σημαίνει… να μην μείνεις στην Αμερική;». ρώτησε ο Φάρατζ.

«Ω, δεν ξέρω. Θα πρέπει να μου πεις. Δεν έχεις παρά να μου πεις. Θα νομίζατε ότι θα το ήξεραν αυτό εδώ και πολύ καιρό», απάντησε ο Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε ότι «δεν θα προστάτευε» τον Χάρι διότι είχε «προδώσει τη βασίλισσα». Παράλληλα ανέφερε πως αν είχε κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, τότε ο Χάρι «θα ήταν μόνος του».

Δείτε επίσης: Ο Τραμπ κινδυνεύει με κατάσχεση: Αδυνατεί να αποπληρώσει πρόστιμα 454 εκατ. δολαρίων

Loading