H Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή
Η κυρία Πατούλη διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα συμμετάσχει στο reality:
«Πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο concept στο ύφος μου. Εμένα μου αρέσει να τσαλακώνομαι και αποτελούν πρόκληση κάποιες προτάσεις, όπως αυτή για την Φάρμα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος»
Σχετικά με τον χωρισμό της: «Μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί».
Δείτε επίσης: Στη ΜΕΘ ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Μάχεται για τη ζωή του (βίντεο)
- Ρώμη: το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας, έργο του γλύπτη Νίκου Φλώρου, έφτασε στο Μουσείο Αρχαίας Γλυπτικής «Giovanni Barracco»
- Θεσσαλονίκη: αυξάνει τα ξενοδοχεία της με 1.500 νέες κλίνες έως το 2030
- Από τη Ρομανί έως τα Τσακώνικα: Τεχνητή νοημοσύνη και γλώσσες με μικρή ψηφιακή παρουσία στο επίκεντρο
- Ορκίστηκε ο νέος υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Δημήτριος Τσομώκος
- AEK: Ζήτησε επίσημα την αναβολή με Ατρόμητο λόγω του βαρύ αγγλικού προγράμματος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
