Σπύρος Μπιμπίλας: «Όποιος συνεργαστεί με τον Κιμούλη, μπορεί να το κάνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε νέες δηλώσεις για τις υποθέσεις Κιμούλη και Φιλιππίδη και τις εξελίξεις που “τρέχουν”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στις δύο πολύκροτες υποθέσεις, αυτές του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη, που «τρέχουν» στον χώρο του θεάματος.

propoli

«Είναι μία περίεργη υπόθεση αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη, όπου το ΣΕΗ θα προσπαθήσει να βρει και το δίκιο του και το δίκιο των ανθρώπων που δουλεύουν μέσα στο σωματείο. Έχουν γίνει ήδη ανταγωγές, κάνουμε άμυνα στην ουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στα δικαστήρια. Πάντως ο κύριος Κιμούλης έχει διαγραφεί από το Σωματείο, ενώ είχε επανεγγραφεί παράτυπα, γιατί είχε ξαναδιαγραφεί πριν από 20 χρόνια. Αυτό κάτι λέει».

Για την επικείμενη θεατρική επιστροφή του ηθοποιού με νέα παράσταση στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζει: «Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει διωχθεί ποινικά. Έχει διωχθεί πειθαρχικά, διότι παρέβη κάποιους κανόνες που υπάρχουν στο καταστατικό και δημιούργησε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε δουλεύει. Έχει κάθε δικαίωμα να δουλεύει. Τώρα όποιος θέλει να δουλέψει μαζί του είναι δικαίωμά του. Αν θέλει να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις στο κοινό, δεν ξέρω πως θα το πάρει ο κόσμος».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ποτέ στο μέλλον με τον Γιώργο Κιμούλη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μου γίνει τέτοια πρόταση, γιατί 45 χρόνια που είμαστε σε αυτόν τον χώρο δε μου έγινε ποτέ. Γιατί να μου γίνει τώρα;».

Δείτε επίσης: Νικόλας Ράπτης: Nέα εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη

Loading